“Lekker Fit!”

Lekker Fit!

Schooljaar 2010-2011 is onze school een zogenaamde Lekker Fit!-school geworden. Samen met een vakleerkracht bewegingsonderwijs bieden we leuke, creatieve en educatieve lessen om de leerlingen bewust te laten worden van een gezonde leefstijl, waarin gezonde voeding en beweging centraal staan.

Dit houdt o.a. in dat de groepen 3 t/m 8 drie maal per week 45 minuten vakkundig bewegingsonderwijs krijgen (inclusief zwemonderwijs voor de groepen 4 en 5). De gymleraar neemt een motorisch Leerling Volg Systeem af bij de kinderen.
De resultaten worden verwerkt in de Fitmeter. De gegevens hiervan worden gerapporteerd aan de ouders.
Bij het Lekker Fit! project behoren ook drie theorielessen voor de groepen 1 t/m 8. Door de GGD is een diëtiste aan de school verbonden.
Dhr van der Wouwe (maandag t/m woensdag) en mw. Meijer (woensdag t/m vrijdag)  zijn onze vakleerkrachten bewegingsonderwijs.