Skip to content

Rolf van den Berg met pensioen

Rolf van den Berg heeft het bestuursstokje overgedragen aan Jasmijn Kester. Rolf was 7 jaar bestuurder van Kind en Onderwijs Rotterdam en gaat nu met pensioen. En dat werd op bijzondere wijze gevierd in Debat Podium Arminius.

Wethouder Kasmi kwam speciaal langs om Rolf te bedanken voor zijn grote inzet voor het onderwijs en de kinderen van Rotterdam.

Tijdens het afscheidssymposium gaven Rabbijn Marianne van Praag, Remonstrants predikant Tjaard Barnard en expert Onderwijs, Tarbiya en Identiteit Asma Claassen het hun visie op het vraagstuk: hoe kunnen de verschillende geloven verbindend werken in de stad en in de school. Het waren verhalen en inzichten om nog eens over na te denken en vooral om met elkaar over in gesprek te gaan!

De voorzitter van de Raad van Toezicht, Janine Kallenbach, nam het woord om Rolf en zijn vrouw toe te spreken. En zoals alle kinderen op de scholen van Kind en Onderwijs Rotterdam aan het einde van hun schooltijd een Bijbel krijgen, zo kreeg Rolf nu ook een hele bijzondere Bijbel als afscheidscadeau.

Kind en Onderwijs Rotterdam dankt Rolf voor alles wat hij – altijd in het belang van kinderen – voor de stichting heeft gedaan.

Back To Top