Skip to content

Nieuwe naam

Met veel plezier delen we onze nieuwe naam: SARO. 

Dat is de krachtige, herkenbare naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs vanaf 1 januari 2024 samen verder gaan. Als één organisatie werken we: 

  • samen voor onze leerlingen van 0 tot 18 jaar; 
  • samen voor ambitieus onderwijs; 
  • samen met en voor onze medewerkers; 
  • samen voor onze mooie stad Rotterdam. 

Wij zijn SARO!
Samen Ambitieus Rotterdams Onderwijs. 

SARO wil het onderwijs nóg beter vormgeven. Waar kinderen kunnen worden wie ze willen zijn. SARO vormt de basis waarop kinderen en jongeren grenzeloos kunnen groeien en bloeien. Waar ze hun toekomst kunnen bouwen en beleven. Samen dragen wij bij aan de basis voor de rest van hun leven. 

Onze nieuwe naam vieren we vandaag feestelijk met alle collega’s! Want ook zij zijn SARO. SARO daagt je uit om te groeien en nieuwsgierig te blijven. En vanaf dit moment pakt SARO door, maken we onze gezamenlijke droom waar. Dit is wie wij zijn. Dit is wat Rotterdam vraagt. Wat iedere medewerker voelt. Wat ieder kind verdient. SARO is er. Voor elk kind, elke kans. 

Bij zo’n krachtige nieuwe naam hoort een passende huisstijl. Deze is kleurrijk, veelzijdig en uniek. Precies zoals onze scholen, onze leerlingen en onze medewerkers dat zijn. De huisstijl bestaat uit verschillende basiselementen die meegroeien, in kleur en vorm, met de leeftijd van onze leerlingen. Benieuwd? 

Klik hier en maak kennis met het logo en met de nieuwe huisstijl. 

Vanaf nu ga je nog veel meer horen van en over SARO. Neem alvast een kijkje op de tijdelijke landingspagina wijzijnSARO.nl. In de loop van het nieuwe jaar zal een frisse, passende nieuwe website live gaan. Tot die tijd gebruiken we de huidige websites www.kindenonderwijsrotterdam.nl en www.lmc-vo.nl. 

Wij blijven als SARO onverminderd en intensief samenwerken met de collega-schoolbesturen, met de gemeente Rotterdam en met de andere onderwijspartners in en rond de stad aan onze maatschappelijke en gemeenschappelijke onderwijsopdracht. 

Wil je een bericht voor ons achterlaten? Graag! Gebruik daarvoor: krachtenbundelen@kindenonderwijsrotterdam.nl of krachtenbundelen@lmc-vo.nl. We kijken uit naar je reactie! 

#primaironderwijs #voortgezetonderwijs #IKC #wijzijnSARO 

 

 

 

Back To Top