werkweek dinsdag

De dag is voor sommige kinderen niet lang genoeg. Die starten gewoon met een verfrissend maskertje…. om half-vijf in de ochtend! Voor alle uitslapers begon de dag om kwart over acht met het ontbijt.  Daarna deden we spelletjes binnen tot de regen ophield. Buiten weer verder gespeeld met het Spons-Water-Vuur-spel. Na de lunch leerden we het Levend Strategospel. Tijdens het spelen ervan kwamen we vanzelf op nieuwe spelregels, die sommige spelers beter uitkwamen. Op een gegeven moment vond de leiding van partij rood dat het wel rustig werd. Bleek de tegenpartij al bij het kamphuis aan de limonade te zitten.
Het moordspel was heel spannend. De rechercheurs stelden slimme vragen en uiteindelijk was er één groepje dat zowel de dader als het motief ontdekte.
De gebakken aardappeltjes met kip, gemengde groente en sla gingen er wel in. Na het eten werkten we aan het dagverslag en het werkboek. Nu rest alleen nog het spookverhaal, met daarna de zaklampenspeurtocht ……Spannend!!!!
Het uploaden is een drama, dus maar even een paar foto’s . U kunt trouwens ook iets in het gastenboek schrijven. http://werkweekgr7.mygb.nl/