werkweek donderdag (en woensdagavond)

Na het dagverslag van woensdag en buitenspelen kregen we soep, patatjes met hamburger, sla en appelmoes en een ijsje toe.  Daarna kon iedereen zich optutten voor de bonte avond en de disco. Op een enkeling na heeft iedereen de hele avond gedanst op. Dat was gezellig, maar ook vermoeiend en binnen korte tijd heerste er een diepe rust op de Woensbergweg.
Vandaag speelden we Levend Bingo als laatste spel. Na twee valse bingo’s was er een goede. Nog een laatste keer werken aan het dagverslag en de grote opruimactie kom beginnen. Het was even klussen, maar uiteindelijk stonden alle koffers en tassen buiten en was het binnen schoner dan ooit! We zaten allemaal in de bus toen bleek dat de kinderen die achterin zaten verse hondenpoep aan hun schoenen hadden. Dat moest nog even schoon. (Bedankt meester Goudappel en juf van Engelenburg!) De terugreis verliep voorspoedig en we kwamen keurig op tijd bij school terug. De kinderen en de begeleiders kunnen terugkijken op een fijne, gezellige werkweek.
Foto’s woensdagavond en donderdag.