eindkamp groep 8 dag 2 en 3

Zo we zijn weer terug op school. Wat is het snel gegaan zeg. We hebben genoten met een grote G. Dinsdag 4 juli hebben we ondanks de hitte nog een aantal spellen gedaan. Zo hebben de kinderen geprobeerd een misdrijf op te lossen als echte detectives (wat een 3-tal groepjes ook daadwerkelijk gelukt is), hebben we schaaktrefbal gespeeld en hebben we afkoeling gezocht in het Brielse meer. springen van d

e steiger het water in en via het boottrappetje van een aardige booteigenaar het water weer uit. ‘s avonds de bonte avond (waar een aantal kinderen het woord bont een hele nieuwe betekenis hebben gegeven). Veel gedanst, gedronken en gesnoept. Daarna snel naar bed om er ‘s ochtends onder de subtiele klanken van Jochem Myier’s “wakker worden” rustig weer uitgehaald te worden!!!!! Snel de kamers in orde maken, ontbijten en dan komen de eerste ouders alweer om de kinderen op te halen.

Ik wil namens de kampbegeleiding alle kinderen hartelijk bedanken voor het hele leuke en geslaagde eindkamp. Voor nu welterusten en tot morgen.

Meester de Bode